Få 50% i rabatt för Black Friday
YES PLEASE!!
Vem är starkast hos dig just nu? 
DE FEM OLIKA KARENS 
Dessa fem "Karens" utgör olika mönster av inre tankar som hindrar dig från att växa, ta risker och se ditt eget värde. Att identifiera vilken Karen som är närvarande i en specifik situation kan hjälpa oss att förstå vad vi egentligen försöker skydda oss från och i sin tur inse att vi har ett val, ett val att välja det som stöttar oss och för oss framåt, istället för Karens hårda ord som håller oss tillbaka. PS. tryck på bilderna nedan för att läsa mer om varje Karen. 
Kontrollerande-Karen 
Vill alltid ha kontroll och tror att allt måste planeras eller anpassas för att inget ska gå fel. Hon oroar sig ständigt över framtiden och använder ofta "jag måste" eller "jag borde" för att skapa en känsla av att det är upp till henne att förutse och undvika problem.
"Jag måste tänka igenom allt så att inget går fel."
Dömande-Karen 
Hittar fel och brister, både hos dig själv och andra. Hon är snabb med jämförelser och påminner dig om att du inte är tillräcklig. Hon skapar en känsla av otillräcklighet och självkritik.
“Alla andra verkar leva sitt drömliv, ha det där huset, mannen, pengarna, bilen, men vad har jag liksom?”
Ältande-Karen 
Hon fastnar i det förflutna och överanalyserar tidigare situationer, handlingar, eller beslut. Hon vill förstå varför saker blev som de blev, och hon är rädd för att gå vidare utan att först få klarhet i alla detaljer. Mycket handlar om "TÄNK OM"... 
"Om jag bara hade gjort annorlunda..." eller "varför hände det där?"
Trygghets-Karen 
Vill hålla dig inom bekväma och säkra gränser, så att du slipper risken att misslyckas eller bli sårad. Hon övertygar dig om att det är bäst att inte ta chanser eller risker, och använder ofta "kanske är det bättre att vänta" eller "nu är inte rätt tillfälle".
"Det är bättre att vänta tills jag är mer redo."
Rättfärdigande-Karen 
Försvarar negativa tankar och hittar ursäkter för varför du ska hålla dig tillbaka eller tänka negativt om dig själv. Hon rationaliserar och rättfärdigar dina begränsningar, ibland med "det är bara sån jag är" eller "jag är ju realistisk."
"Det var ändå ingen idé att försöka, jag vet att ingen kommer att förstå mig. Blir ändå alltid missförstådd.”